Tässäpä sitten kuvia uusimmista tekeleistä (valitettavasti kuvat edelleen hävettävän huonoja, vanhoistakaan koruista ei ole vielä uusia kuvia). Kumpikin koru on omaan käyttöön. Sain mummoltani korun, jossa oli ihania meripihkanugetteja. Itse koru oli molempien mielestä kummallinen, ihme punaista lankaa ja outoja kerroksia, joten päätin purkaa sen ja tehdä siitä uuden korun. Koska tykästyin meripihkaan niin kovasti, tein korusta mahdollisimman yksinkertaisen, jotta meripihka pääsisi kunnolla oikeuksiinsa. Halusin kuitenkin koruun jotain vaihtelua, joten väleissä on hopeakiepautukset. Meripihkan sävyt eivät ole kuvassa todellakaan sitä mitä oikeasti.

442775.jpg

Lisäksi tein itselleni rannekorun, odotellessani siskon hakemista. Granaattisirut ovat huutaneet koko ajan pääsyä esille, mutta en oiken keksinyt mihin niitä yhdistäisin. Lopulta päätin tarttua niihin, aluksi tarkoitus oli tehdä korusta kerran ranteen ympäri menevä, mutta sitten ajattelin sen olevan nätimpi kaksinkertaisena. Korussa siis hopeoitua lankaa, granaattisiruja ja kirkkaita lasihelmiä.

442774.jpg442776.jpg

Tuntuu, että kaikki tekemäni korut ovat todella kevyitä ja siroja, mutta se johtuu vain siitä, että kaikki tilaamani helmet ovat olleet melko pieniä. Ensi kerralla yritän tilata jotain isompaa, sillä haluaisin nyt tehdä jotain vähän massiivisempaa. Ihastelin juuri Magsin upeita rannekoruja, ja mieleni palaa tehdä jotain samantapaista. Olen siis seuraavaksi menossa nettishoppailemaan :)