En ole aikoihin päivittänyt blogia, lähinnä kameraongelman takia. Koruja on valmistunut silloin tällöin, nyt syksyn mittaan kyllä harvemmin. Yritän tsempata ja saada koruja aina välillä kuvattua joko siskon tai poikaystävän kameralla, myös nuo vanhat joista on huonot kuvat. Nyt kuitenkin, kuvia. Lainasin siskon kameran ja opettelin vähäsen sen hienouksia, joten kuvat eivät ole enää niin mahdottoman epätarkkoja kuin ennen (toki ovat kaukana täydellisistäkin).

Ensin koru, jota en ole tehnyt itse, vaan joka on ostettu Riikasta katukauppiaalta. Meripihkaa (aitoudesta tosin ei ole takeita), rannekoru (siskolleni tuliainen, lupasin kuitenkin että jos pelkistetty malli ei miellytä, voin tehdä kivistä jotain muuta).

1232773.jpg

Muutama epäonnistunut sormusyritelmä. Halusin laittaa nekin tähän, sillä eihän täälläkään voi olla vain sellaisia koruja, joista itse pidän. Kivinä lasihelmiä, tiikerinsilmähelmi ja karneoli.

1232775.jpg

Kauan kauan sitten tehty korvakorupari, jonka patinoin kananmunalla. Helminä tiikerinsilmähelmet ja lasihelmet. Niin epätäydelliset ja vinot, että pidän niistä valtavasti :)

1232778.jpg

Seuraavassa setti ihanan keltaisesta meripihkasta. Setti itsessään on melko pelkistetty, sillä mielestäni meripihka oli niin ihanaa ettei sitä tohtinut liioilla krumeluureilla pilata. Rannekoru, korvakorut, sormus.

1232785.jpg1232780.jpg1232788.jpg

Siro kaulakoru, joka meni siskolle. Riipuksena simpukankuorihelmi. (ovatpa kuvat erivärisiä!)

1232804.jpg1232807.jpg

Viimeisenä oma lemppari, ihan omaan käyttöön. Kirkkaita särölasihelmiä MemoryWiressa, ihana hopeinen lukko ja foliolasisydän charmina. Tuntuu ja näyttää upealta.

1232803.jpg

(kuvat eivät suostu vuodatuksessa kovin hyvin yhteistyöhön, mutta en jaksa säätää niitä enempää)